Där fick jag...

Spenderade flera timmar på att försöka hitta något snajsigt att ha på mig i helgen. Helt utan resultat. Butikerna är uppenbarligen emot mig.

Ekorrpengar

Pengar i sedlar istället för på konto brukar jag räkna utanför min budget.  Jag gömmer dem för mig själv på olika ställen i lägenheten för att senare  plocka fram dem vid kristillfällen.  Det händer även att jag glömmer bort dem vilket gör nöjet desto när de väl hittas.

Då och då åker undertecknad till en automat med ekorrpengarna för att omvandla dem till pengar som faktiskt kan spenderas. Idag är en sådan dag

Tillbax

Tillbaka till en fast internetuppkoppling efter livet på landet. Nog för att det finns internet att tillgå även i Smålandet men det är ändå inte riktigt detsamma.

Känner dock en viss saknad efter att ha återlämnat den lilla hyrbilen. När jag blir stor ska jag ha en bil.

Typiskt...

Och just när jag håller på att förbereda mig för midsommarfirandet på landet tar allergimedicinen slut.

Eller kanske en såndär shoppingblogg?

Det vore ju dumt att inte undersöka ytterligare möjligheter nu när jag ändå håller på. Dagens shopping har jag förstått är populärt i bloggvärlden.


Bågsåg från Ica Maxi. 75 kr Som hittat

Usb från Media Markt. Eftersom jag inte kan snylta på Lisas längre.






Then they expect you to pick a career...

Har flera gånger fått frågan; "Jamen, vad har du för inriktning på bloggen då?"



Och jag tänker att en såndär inredningsblogg kanske skulle kunna vara något?



 


Min oförskämda kropp.

Min oförskämda kropp har dragit på sig infektioner trots att den inte hade min tillåtelse. Faktum var att den gick emot direkta order.

Nu efter lite medicinering är infektionen dock inte så kaxig längre!

Alla utom jag

Det verkar som om "alla" utom jag har biljetter till metaltown... Känner mig lite sur över detta så jag har mailat en lista på massa fjäsk som jag skulle vilja att Lucky köper hem till THFM ikväll. Detta väcker två frågor:

  1. Hur ska vi kunna äta allt detta?
  2. Hade det kanske varit billigare att bara köpa en metalbiljett istället för hela matbutiken?

Bevisen hopar sig.

Jag har länge misstänkt att jag inte är så smart.

Gårdagens projekt var att införskaffa en fogsvans i tron om att det skulle vara billigare än en ryggsåg. Inne i butiken ser jag en bågsåg bara några tior dyrare än fogsvansen.

"Perfekt!" tänker jag och går där ifrån. Kommer ut ur butiken med tiopack billighetsgalgar istället.

Mysteriet fortsätter när jag går in i nästa butik för att köpa på mig ett usb och kommer ut med ett headset.

Ett bra tecken!


Arbetsgivarna verkar inte vara så kräsna trors allt....






Stora beslut

Hade precis fattat beslut om att sätta upp en hylla i sovrummet när jag inser att hyllplanet är för långt för den tilltänkta väggen.

Detta ger mig tre alternativ:

  1. Sätta hyllan på en annan vägg
  2. Investera i en såg
  3. Investera i en annan hylla

Har jag inte fattat beslut innan kvällen blir det tärningen som får avgöra

På allmän begäran!

... eller ja.. på Ruths begäran iallafall ska bloggen bli mer aktiv. Jag skyllde ifrån mig med att jag inte har varit hemma på sistone. Detta är till och med sant.

Efter att jag var klar med inlämning, redovisning och annat bjäfs drog jag och The Skirtigirls till Berlin. Utan byxa (men med kjol) i Berlin visade sig få oanade konsekvenser. Väl hemma utsattes jag för feber och någon hade bytt ut min hals mot ett sandpapper. Detta till trots lyckades Lisa, kissekatt och jag tömma och städa lägenheten inom utsatt tid.

Därefter bar det av för att få lite tid med min syster och hennes familj. Min guddotter aka myggan hade hunnit bli dubbelt så stor sen jag såg henne sist. Jag inledde försök att döpa om henne till Spiderpig, men föräldrarna verkade inte haka på detta fullt ut. När vi skulle åka in till stationen för att vinka av mig vid min buss fick jag ändå ett :

"-Tar du Spider, så går jag fram och betalar"
Halvvägs iallafall! Good enough tycker jag...


Lagom att jag tog mig hem för att ge mig iväg igen. Dags för halvårsträffen med gymnasietjejerna. Ja, alltså tjejer som jag gick i samma klass som när jag gick i gymnasiet. När denna samkväm planerades trodde vi att vi skulle ha små sommarklänningar och solbrillor. Så blev det naturligtvis inte, men detta vara inget större hinder i ett bra sällskap. Inte utan att jag undrar hur det ligger till. Har jag gjort något bra och nu belönas superbrudar till kompisar?


Nu är det alltså dags för nytt liv och ny dagordning.  Tids nog...


RSS 2.0