Mail

Hysteriska mängder mail på jobbet idag

Ville så gärna skriva:
"Vänligen notera att lastbilar inte magiskt uppstår, oavsett hur många adresser du knycklar in i cc-raden"

Men höll tillbaka då rädslan var stor för att få svaret:
"Please advice how to make trucks magically appear"

Retade upp mig över den korkade mailkonversationen.  Det är tydligen bara jag som är bra

Sjukgnäll

Har varit sjuk hela helgen. Med hjälp av nässpray och alvedon kunde jag ändå sticka till jobbet idag. Jag gnäller en del över att behöva jobba, men jag gnäller ännu mer om jag inte kan gå dit. Semester är okej, men sjukfrånvaro och arbetslöshet tycker jag inte om.




Om ett sargat schema och bild på en tax.

Jag gillar att handla i butik. Jag är inte emot näthandel, men jag gillar att plocka ihop mina val och kika i hyllorna.

 

Men nu är jag redo att ge upp. På grund av en och samma butik har hela mitt läs-och-glo-schema blivit förstört flera gånger på oprovocerat kort tid. Det jag tänker köpa finns inte inne och det som finns kan jag inte köpa då det stör ordningen. När inköp nummer ett väl kommer in (inte det datum det skulle) har nästa i ordningen som jag inte köpte när jag inväntade den första tagit slut! Detta har resulterat i att jag har köpt något helt annat eftersom jag ändå var på plats, eller läst två böcker i samma serie alldeles för tätt utan det nödvändiga uppehållet emellan. (Serien i fråga var inte tillräckligt bra för att sträckläsas, men får jag lite mellanrum glömmer jag bort detta och blir nyfiken igen...)

 

You have failed me for the last time, nu ger jag mig i kast med Amazon


Ändå måste jag erkänna att jag är lite smickrad över att de har lagt ner tid på att lura ut schemat och gå in och mixtra med det. (Allt handlar om mig) Jag inbillar mig att det såg ut ungefär som på bilden nedan:

 


Helg och frisyrer

Tillbaka efter gymnasiebästishelgen. Vi blev alla fyra den här gången. (svårare än det låter, helt klart)
I vanlig ordning löste vi livet mysterier med smågodis som bas.

Jag noterade att de andra tre hade varit hos något som kallades frisör och piffat med håret. Något jag tror att jag också ska prova på. När lönen har kommit.


Biljett i min ägo.

Jag bokade just en resa till Smålandet. Det är alltså billigare att åka första klass med ombokningsbar biljett, än att åka andra klass utan ombokningsskyddet. Logik by SJ, jag gillart!

Det är alltså redan dags för en återträff med gymnasiebästisarna. I Supersaras föräldrahem den här gången.

Ytterligare en last.

Det har inte varit så jättemycket söndagsutflykter det senaste. Det verkar som att den lasten har fått stå tillbaka för en annan. Nämligen behandlingar av olika slag. Att dessutom gå på elevbehandlingar kostar ungefär hälften så mycket som vanliga behandlingar vilket gör att man kan gå på dubbelt så många. Jag tänker mig att jag ska prova igenom alla behandlingar på listan

I dag var det dags igen. Någon form av scrub och muskelaktiverande behandling blev det denna gång.

Mycket nöjd och mycket trött.

Kväll igen

Nu märks det ändå att sommaren börjar gå mot sitt slut. Det är inte utan att lite olust infinner sig, det kryper lite under skinnet.

Lucky och jag har naturligtvis försökt motverka detta i helgen. Med gocart och med PS3an. Mest nöjd är jag med nedan insats:

 

 

Fick upp en hylla från Indiska på väggen. Hyllan har legat på golvet och retats en längre tid men nu blev det av.

Jag hade egentligen tänkt ha växter på den, så jag tror inte att cylondockan kommer ha utrymmet helt för sig själv.


Dilemma

Äntligen helg igen. Besöket av kompisar från Smålandet har helt klart varit veckans höjdpunkt.

Utöver det har det varit jobb men även serietittande. Jag har sedan ganska länge tillbaka varit inställd på Dollhouse, men liksom sparat på den, tänkt att jag ska se den sen.

Nyligen köpte jag säsong ett. Jag skulle ha den på lager och se den när det blev mera höst. Tyvärr tänkte jag att jag "bara skulle ta bort plasten" och då var det kört! Nu har Lucky och jag glott igenom hela första säsongen.

Mitt stora dilemma nu är jag ska se säsong två direkt, eller om jag ska stoppa in någon annan serie emellan?

stök

Hemma tidigt idag, då jag har jobbat som en liten gnu i början av veckan.

Tänkte jag skulle slappa lite innan jag får finbesök ikväll, men så inser jag att lägenheten ser för jeflig ut (igen) Jag kanske kan byta lägenhet med grannen och lura dem att den är min?

Post bio

Hemkommen efter att ha sett Green Lantern. Den var lite sämre än vad jag hade trott. Jag är osäker på vad jag hade förväntat mig egentligen men njae...

På plussidan var dock att jag hade parkerat jättenära bion. Yäy!

Den flygande latten!

Var inne i stan för diverse införskaffning och en fika. Under fikan utfördes konststycket "den flygande latten". Jag känner på mig att detta kommer att bli stort. Lite som nötknäpparen tänker jag mig.

 





Krångel

Äntligen tillbaka i hemmet efter denna arbetsdag. Inleddes med busskrångel (skulle ha tagit bilen) och fortsatte med jobbkrångel.

Bussturen hem var också spännande. En liten bil pressade sig in framför bussen i infarten till en rondell. Bussen tvärnitar och häver sig på tuten. Bilisten svarar då med att ställa sig på tvären och lämnar sedan bilen!

Efter några tut och telefonsamtal kör bussen upp på trottoaren och tar sig runt. Alla i bussen skrattar. Utom busschauffören... Jag känner mig lite tröstad av det är fler än jag som har jobbkrångel.

Le kvällsbad


"Hitåt ska vi. Jag ser nån form av vatten"

Lucky blev lite skeptisk när vi väl kom fram. "Ska vi verkligen i?"

 

"Den rymmer!"

Vi kom i vattnet båda två till slut. Och inte alls så kallt som vi hade trott.


Moralen

Råkade okynnesshoppa en serie som jag lagrar till hösten. I butiken övertalade jag mig själv att det var okej eftersom jag skulle bli jätteduktig på att ta med mig matlådor.

Men det verkar inte riktigt hålla i sig. Ingen matlåda syns till och nu tycker jag att det är för sent att fixa en. Det verkar som det finns allvarliga säkerhetsbrister i matlådemoralen.

Die Vögel

Tänkte bara lägga upp en bild på några kompisar vi träffade i Berlin.


De verkade totalt oberörda av sin publik, men jag var desto mer begeistrad. Naturligtvis inser jag att jag inte kan ha dem i lägenheten, men jag tänker nog skaffa mig några i plast.

Tillbaka till jobbet

Ny jobbvecka nu igen. Kände mig väldigt omotiverad att gå tillbaka till jobbet efter en vecka i frihet. Det var inte fullt så mycket backlogg som jag trodde att det skulle ha blivit, men lite allmänt krångel här och där.

Efter jobbet knattrade Lucky och jag ut till havet för lite bad och åt sedan glass till kvällsmat. Tänker leka att det fortfarande är semester på kvällarna iallafall.

RSS 2.0