Roman holiday

Efter en veckas bloggskolk har jag nu packat min väska. Mamma och jag åker till Rom och turistar. Jag tänker mig att vi ska ha fula shorts, kameror runt halsen, magväskor i hemska färger och köpa smaklösa souvenirer.

Lika kaxigt som alltid lovar jag att det kommer att tas massor av kort och att dessa kommer att läggas ut på bloggen.

Inför fest

Laddar inför att åka på födelsedagskalas.  Hoppas det blir fiskedamm och tårta!

Helt okej för en torsdag

Först nyllbehandling med ånga och varma handdukar, och när jag kommer hem fixar Lucky pannkakor. Jag kan vänja mig vid detta.

Fix

Lite renoveringsplaner för den här veckan. En ansiktsbehandling i morgon och frisör på fredag. Det var så länge sen jag var hos en frisör nu så det känns som att jag har glömt hur man klipper sig.  Jag hoppas frisören kan hantera att jag har slitet hår utan att säga saker som  "Men guuuuuuuuu' va slitet! Du måste komma hit mycket oftare!"

Kom just på att jag fick läxa sist jag var på ansiktsbehandling också. Läxa som jag naturligtvis inte har gjort. Hoppas det är en annan person den här gången så jag slipper skämmas. För ja, det gör jag. Jag må gå runt och kaxa mig och säga "Äh, det ska väl de skita i" Men kaxet håller inte alltid i sig.





Och för er som undrar så var det vare sig lepra eller skabb som hade drabbat öronen, utan ett högst behandlingsbart kli.

Vad som komma skall

Min guddotter är smart.

När syrran visar henne ultraljudsbilden av det kommande syskonet döper hon den till kladd. Hon förstår alltså att det rör sig om ett utkast och inte den färdiga versionen. Grunden till vad som komma skall, men först måste vissa finjusteringar göras




På en lördag

Har överlevt jobbveckan. Det jag skrev i förra inlägget om att det bara är jag som är bra, visade sig inte stämma. Några gamla bokningar där jag hade klantat till det kom och bet mig i baken. Även jag är alltså ett pucko. Tusan!


Idag är det dags för ett besök på vårdcentralen. Ja, ni läste rätt. Jag har fått tid på en lördag.
Lucky gissar på att jag har fått skabb eller öronlepra. Alltid lika trevligt med support från omgivningen.


RSS 2.0