Räddad!

Det visade sig att det inte bara var jag som inte hade något att lämna in i dag på morgonen. Eftersom det var två föreläsare ansvariga hade det naturligtvis blivit dubbla besked om när uppgiften egentligen skulle vara inne vilket löstes genom att ge ALLA extra tid. Detta klargjordes innan jag hade hunnit avslöja min pinsamma miss inför allt för många personer och jag kan hålla huvudet högt igen.  Nu återstår att fixa med den text som min handledare skickade till mig och sedan ljuga ihop en powerpoint inför redovisningen.

Imorgon börjar nytt kursavsnitt så jag tänkte förbereda mig med nytt block och ny pärm. Hoppas det räcker, man ska väl ändå inte behöva plugga också?


Tillbaka i söder

Ok, då var man tillbaka i Skåne. Lisa väntade med födelsedagspresenter och kvällsmackor. - Nice
Tack vare att jag har begåvats iq reklamavbrott har jag ingen uppgift att lämna in imorgon. - Inte nice...
Jag har mailat min handledare och bett om den halvfärdiga versionen som förhoppningsvis finns sparat på LIAdatorn.

Lunchblogga

Sitter och längtar efter att lunchkaffet ska rinna igenom. Känns som att dagen börjar ordna upp sig nu efter kaotisk morgon.

Jag hade ställt klockan tidigt för att hinna upp före Lucky och fixa födelsedagsfrulle till honom. Därefter somnade jag naturligtvis om medan han lekte med sina presenter... Detta resulterade i ett allmänt panikpackande, skippad frukost och en senare buss.

Nästa problem är att tömma bokhyllan i mitt arbetsrum. Kanske inte att tömma den, men att få med mig alla böcker härifrån.

Nu: kaffe!


Jag borde få panik

De två senaste veckorna har rymt ifrån mig. Förra veckans feber skapade en litet eftersläntrande som jag upplever omöjligt att ta ifatt. Ja, inte så att jag anstränger mig och jobbar dubbelt så hårt på alla fronter, men ändå...

Hela den här veckan har jag haft som ambition att packa inför att åka ner till Skåne, men verkar ha kommit undan varje kväll.

Måndag: kladdkaka hos Erik ->åkte hem ->somnade

Tisdag: middag på Sukho thai. Fick bok av Nancy -> åkte hem och läste halva ->somnade

Onsdag: Presentletande och Kellys. Gick tillbaka till Erik för att se om det fanns någon kladdkaka kvar. Negativt resultat -> åkte hem -> läste andra halvan av boken -> somnade

Idag: vaccinerat mig inför resan. Öm i båda armarna och kan absolut inte packa.

Skit, detta innebär att jag får gå upp tidigt imorgon och göra det innan min sista dag på LIAn där jag ska lägga de sista finesserna på min rapport. Läste igenom rapporten idag och insåg att den var föga imponerande. Detta borde besvära mig. Jag borde göra mitt yttersta för att rädda vad som räddas kan på uppgiften. Jag borde göra en packlista och packa därefter. Jag borde ladda med kaffe och energidryck, kämpa natten igenom och inte ge upp förens det inte längre fanns något mer jag kunde göra. Jag borde få panik

Men som ni redan kanske har gissat så har jag en annan plan. Jag tänker sova.

Kvällsfika

Erik bestämde sig för att fira min födelsedag med kladdkaka och apelsiner. Man tackar!

Inlämningsuppgiften

Inlämningsuppgiften har börjat ta över mer och mer. In a bad way! Det är inte så att jag funderar på den och kommer upp med nya smarta lösningar allt efter som, nej nej..Jag drömmer om att jag misslyckas med den och i natt drömde jag till och med om att jag drömde om att misslyckas med den. Metadrömsmisslyckande, tack för det hjärnan! Det är inte heller så att jag faktiskt får någonting som har med uppgiften att göra gjort under min vakna tid. Igår tyckte jag tex att det var viktigare att flytta på tvättmaskinen och moppa därunder.

It's on!

Jag hade köpt ett storpack talgbollar till nejdens fåglar och placerat dessa bollar utanför lägenheten. Idag upptäcker jag att grannen har kontrat. Frön serveras på fågelbord med regnskydd vilket verkar föredras framför mina talgbollar.

Detta beror enbart på grund av att vi bor i Mordor. Här räcker det inte med att bara erbjuda den bästa maten, hänsyn till den ogästvänliga omgivningen måste tydligen visas...

Som jag ser det finns det numera bara två alternativ. Antingen att bräcka grannens anordning eller att smyga förbi och förstöra den i skydd mörkret.

Fest unt Feber!

Som vanligt kära bloggläsare när ni blir exkluderade så händer det stuff!

För att ta vid där jag slutade förra veckan....

På torsdagkvällen var det födelsedagsfirande med djungeltema. Denna tillställning var så lyckad att Lucky började planera inför sitt 30-års firande redan när vi kom ut från festen. Eller...nja, han gjorde en gästlista på typ fem personer sen tyckte vi att det började kännas ansträngande med så mycket planeringsarbete att vi ägnade oss åt godtycklig vispop tills bussen kom och körde hem oss. (måste vara någonting vi ätit)

Fredag hade vi tagit ledigt för att kunna fly landet, jag hade nämligen fått nys om en spelning jag ville gå på. Peter mötte upp oss och vi stod tillsammans och huttrade i biljettkön alla tre. Kände mig lite skyldig då han kom direkt från jobbet, förkyld, inte hunnit äta och vi visste inte ens om vi skulle komma in.

Väl framme vid kassan fanns det biljetter till oss. Jag visste väl att fredagen den trettonde var en turdag! Spelningen levde helt klart upp till förväntningarna. Vi shoppade varsin t-shirt och ett ark med lukt-stickers.

Under helgen hann vi även med second hand, veggibuss, royal academy of art och brittisk pub.

Som betalning för fyra dagars nöje fick jag feber. Kan inte påminna mig om att jag har varit sjuk på min födelsedag tidigare, men Lucky tröstade med presenter och bakelser.

Den elaka febern och the neverending nysandet höll i sig och hindrade mig från såväl Cirkus Miramar och Belle...

Nya projekt:

  1. Ta igen den tid jag har missat på min inlämningsuppgift

  2. Fixa andra omgången av vaccin inför Indien

  3. Fixa födelsedagsfirande för 4 pers(varför måste alla fylla år samtidigt?)


Auf Wiedertjafs!

So long

Wohoo!! Lucky Love och jag smiter till London över helgen!

Men vaf...

Jag är motarbetad!

Laddaren till kamerabatteriet är borta. Oknytt har väl brutit sig in lägenheten förståss.

Upptäckte även att två av tre mys-ljus-slingor inte har överlevt sen förra hösten. Det retar mig! Vad har de haft för sig sen sist? Legat och dragit i en låda, hur svårt kan det vara egentligen? Oförskämda mysljus, det bli renova för er...

Bad även Lucky läsa igen lite som jag har skrivit om lia-uppgiften. Jag viftade upprört med armarna och menade att det var fånigt att skriva OM en formel man har använt, det borde räcka med att bara skriva formeln, att det är därför den finns. Jag fick till svar att jag skulle sluta gnälla och tänka på 1600-talets matematiker och tycka synd om dem istället. Då sprang jag ut i köket och satte i mig den sista chokladen så att Lucky garanterat inte skulle få någon.

Ett meningslöst blogginlägg bara för att.

Gårdagens jobbprestation var väl inte min bästa. Ja, inte så att vara någon allmän hälsofara. Mer att jag var trött, ofokuserad och ville åka hem och lägga mig.

Efter att ha sovit bort halva söndagen lurade P & A i mig kaffe och cola, så jag misstänker att det kommer bli en del slösurf innan sömnen hämtar mig inatt.

På väg mot jobb

Lördag förmiddag och jag stålsätter mig nu mentalt för att åka till jobbet. Jag har mutat mig själv med choklad på morgonen för att det ska kännas mer okej.

Fredag

Håller på att ladda inför spelning på Henriksberg. Blir en kort utekväll då jag ska jobba imorgon. Egentligen hade jag inte haft något emot att gå och lägga mig tidigt och sedan sovit hela helgen, men lönen blir så mycket lägre då.

I övrigt har det varit en omväxlande dag. Fick en pusselbit till i min kostnadskalkyl - bra. Upptäckte att leveransvillkoren inte stämde överrens på fraktdokumenten - mindre bra.

New life

Jag är lite förvirrad. Var fyller man i sin ansökan om mosterledighet? Och hur beräknar man mosterpenningen? Dåligt att informationen är så begränsad, det borde ju gå på rutin!

Nåväl, så fort pengarna kommer så ska jag köpa några star wars-tischor som jag sett på KappAhls bebisavdelning. Lucky blev lite avundsjuk förståss, men jag gjorde klart för honom att han fick vänta till SIN födelsedag.


Inte glamour

Magsjuka hela helgen. INTE glamour... Lite besvärande med tanke på att jag hade planerat in att jobba. Kände mig som en svikare när jag ringde och sjukanmälde mig, jag är ju inte dummare än att jag fattar att det blir skitjobbigt att hitta någon som kan likt gubben i lådan hoppa fram och jobba 20 timmar. Sedan övergick jag till att tycka synd om mig själv. Förutom det uppenbara så gick jag miste om helglönen, fick inte gå på halloweenfest och inte vara med på pysselkväll.

RSS 2.0