Aska och Åska

Redovisning av uppgift avklarad. Nu återstår enbart lite pappersfix så är utbildningen i hamn. Mitt nya liv som officiellt arbetslös påbörjas alltså på måndag.

Innan dess blir det dock en helgtripp till Berlin. Askmoln verkar vara utbytt mot ett åskmoln. Det blir således gummistövlar och paraflax istället för sandaletter och solbrillor. Tur att cocktails serveras även inomhus.

Vanlig vecka?

Första dagen på den sista skolveckan kändes inte alls sådär högtidlig som jag trodde att den skulle göra, utan mer som en vanlig vecka.

Halva klassen redovisade sina rapporter idag, och imorgon ska tydligen den andra halvan där jag ingår redovisa sitt.

Därefter blir det packa väskan som gäller. Eller kanske, det verkar bero på askmoln hit och dit. Ett försvunnet askmoln innebär flyg till Berlin och cocktails på Treppe. Ett icke försvunnet askmoln innebär avslutning med klassen på fredag och utgång på lördag.

Empty room

Det känns ganska tomt i den södra lägenheten nu. Lite möbler har evakuerats, grejjor har packats i lådor, den ena katten har flyttat ut på landet och min roomie är iväg med jobbet.
Dock har jag bestämt att mina tavlor ska sitta kvar så länge som möjligt.

Imorgon påbörjas alltså den sista veckan på utbildningen...

Okej, då var man här igen...

Var lite orolig när jag loggade in. Att det skulle komma upp en liten ruta som sa att har du inte skrivit på såhär länge, ja...då får det vara! Detta hände inte.

Skulle gärna skriva något i stil med att ni inte har missat något under mitt blogguppehåll, men det är inte sant. Jag har haft flera halvfärdiga blogginlägg på gång i mitt huvud. Det har varit dop och förlovningar, besvikelser och förtvivlan, förhoppningar och prestationsångest.

Jag har klarat av min sista och tredje LIA nu. Tyvärr gjorde jag misstaget att läsa igenom rapporten en extra gång efter inlämning. Grämer mig nu över missar som inte längre kan rättas till.

Det är en halv månad kvar i den södra lägenheten, vilket innebär att den steg för steg börjar packas ner. Min lånade säng har nu tackat för sig så det blir tältsäng from now on...

RSS 2.0