Myggan

Pratade med syrran på telefon idag. Jag som inte trodde att man fick ha mobiler på bb.

Innan förlossningen kallades dottern för Myggan och jag tror att jag i bloggvärlden kommer att fortsätta med det. Av två anledningar. Dels av respekt för Myggans integritet, och dels för att det hilarious. I den riktiga världen går hon under ett annat namn. Ett namn som påminner om mitt. Ja, alltså det påminner om det namn jag är döpt till. Hon heter inte "control x" eller liknande...

20 dagar

20 dagar utan blogg. Det är ju som something utan something. Borde ha hänt massor och ja, det har det.

Har blivit moster. Tänkte skriva något fint om det, men det känns overkligt tills jag har sett bebisen själv

Elias har fått en lillebror. Funderade även på något fint att skriva om det, men nöjer mig med ett filmcitat:
"Skål för fan, den jävla Ruth gjorde det!"


Utöver det har jag varit på tip, zombieklubb i Malmö, infunnit mig på nya LIAn...

En gång i tiden

En gång i tiden hade jag stora ambitioner med den här bloggen. framförallt vad det gäller designen. Jag tänkte lite att det här var någonting som fick gälla första veckan och därefter skulle jag vara enormt kreativ med såväl inlägg som utformning. Det blev inte så... Inte för att jag är missnöjd, men det var inte så jag hade tänkte mig.


Mitt nuvarande projekt är att fixa visum via indiska ambasaden. Tycker det borde räcka med ett " Hällo, aj want to vissit!" Men den gick tydligen inte hem.  En vaccinationscentral har ett besök att vänta på måndag och jag ska inhandla stooora mängder samarin.

...and done

Denna morgon bokade Lisa biljetter för oss till Indien. Detta tog några dagar på grund av allmänt krångel med hemsidor och konton.

Nästa steg: visum och vaccin!

Done

Så var det gjort. Jag mailade den ena LIA-platsen och sa att jag gjärna ville komma dit. Efteråt fick jag nojja över att jag kanske skulle gå miste om något på den andra platsen som jag valde bort.


Firade ändå beslutet på subway med Lisa. Jag var lite för ivrig för att ta en förebild, så ni får hålla till godo med en efterbild.


 

 


RSS 2.0